06-20-567-5661

Mikor tudok segíteni? Ha úgy érzi, szüksége van egy “baráti beszélgetésre”, dilemmája van, mit tegyen, de nem szeretné elmondani családtagjainak, barátainak, amíg meg nem hozta a döntését. Jólesne olyan valakivel beszélni, akinek nincs nézőpontja az aktuális helyzetről.

Fontos: Ha Önt  pszichiáter kezeli, akkor nem vállalhatom a kezelését. Ez szakmai kompetencia határ.

Ha Ön pszichológusi kezelésre jár, akkor a pszichológusától kérhet engedélyt arra, hogy coachingra is jöhet. Az Ön egészsége nagyon fontos. Kérem, hogy azt tegye, ami az Ön számára a legjobb megoldás.

Rengeteg stresszkezelő módszer van, akár a hivatalos, államilag elismert természetgyógyász vizsgával rendelkezőkhöz is fordulhat. Van rengeteg alternatív stresszoldó módszer. Akik vallásosak, számukra ott van az ima, és a hit ereje is.

A stresszkezelés a múltban történt konfliktusaink, sérelmeink, sértődéseink, haragunk, neheztelésünk elengedéséről szól, ehhez nyújt segítséget.

Ha Ön úgy érzi, hogy ennek a megoldására törekszik, akkor az alábbi módszerekkel jobb eredmény érhető el.

Stresszkezelő módszerek:

Access Bars  kezelés

Brazíliában az Ügyvédi Kamara 3. helyen ajánlja ezt a módszert az ügyvédek részére stressz kezelésre. Valóban kellemes fejkezelésről van szó.

Diapozitív Metódus magzati korunkban kapott stresszeink oldása

Megmagyarázhatatlan félelmek megszüntethetőek ezzel a módszerrel. Ez egy egyszerű talpkezelés. Gyengéd érintés, simítás a talpon. A talp simítása során endorfin keletkezik, így a megtörtént dolgokhoz kapcsolódó érzések átírhatóak. Vannak akik életük során folyton idegesek voltak, nem találták helyüket. ezután a kezelés után ami 20-20 percig tart a jobb és bal lábon. Úgy érezték, mintha egy éjszakát aludtak volna át a lehető legnagyobb nyugalommal. Kipihenten frissen ébrednek. Akinek a magzati korában nagyon sok vagy nagy stressz érte az édesanyját, ezt a nyugalmat csak több kezelés után, kb. 4. 5. alkalommal tapasztalja meg.

Theta Healing:

Egy erőteljes önismereti módszer, viselkedésünk okainak feltárásában, otthonról hozott generációs problémák feldolgozásában segíthet. Van, amikor egy “beszólástól” a plafonon vagyunk. A Theta Healing segítségével ennek a gyökereit tudjuk megkeresni. Nem mindenkinél működik ez a módszer a tapasztalatom szerint. sokan nem szeretnek beszélni az érzéseikről. Nem tudják megfogalmazni, hogy valójában mit éreznek. Ebben az esetben inkább a magzati korból jövő stresszek oldása, az Access Bars, ill. más módszer a hatékonyabb, tapasztalatom szerint.

Hangtálas relaxáció

Nepálban készült hangtálak rezgése segít a relaxált állapot elérésében. Ezek a hangtálak 7 féle fémből készültek. Semmiféle felírat, mantra nem található rajtuk. Kézzel készülnek. A hangtálas lazulás során előfordulhat sírás, nevetés, van aki elalszik. A tapasztalat az, hogy 1-2 alkalom után már hiányozni fog a hangfürdő.

Fülakupunktúrás addiktológia

Szenvedély betegségek, függőségek kezelésében a leszokást segítheti. Van akiknél a fülbe helyezett tűk nyugodtságot biztosítanak. Kérhető tűszúrás helyett fülakupresszúra (pontok nyomása egy toll szerű eszközzel), vagy apró magvak, mustármag, retekmag felragasztása a kezelendő pontokra. Még hatékonyabb lehet, ha a számítógépes állapotfelmérés során, a számítógép által javasolt fülpontokat kezeljük, vagy ragasztjuk.

Kineziológia One Brain, vagy Touch for Healt

Hatékony képességfejlesztő gyerekeknek. Aki szereti az érintést, nagyon rövid idő alatt elérhető a változás.

Stresszoldó lehet a torna, a mozgás, kocigás, 3-1-2 meridián torna, a tánc, a séta. A légzőgyakorlatok is kellemesek lehetnek, ha odafigyelünk magunkra.

Csak magánszemélynek tudok számlát adni.

Cégeknek, vállalkozóknak a KATA miatt nem tudok számlát adni.