06-20-567-5661

Magamról

Szeretettel köszöntöm Önt ezen az oldalon. Remélem, hogy sikerült találnia hasznos információt.

2009-ben kezdtem el stresszoldással foglalkozni. először csak saját magamnak kerestem olyan lehetőségeket, amelyekkel a diszlexiámat, diszgráfiámat lehet valamilyen szinten enyhíteni.

Megismertem többféle csodálatos módszert. Mindegyik segített. Most már az elmúlt évek távlatából meg sem tudnám mondani, hogy visszamenőleg melyik módszer, hány %-ban segített abban, hogy elérjek ahhoz, hogy önálló vállalkozásom legyen.

3 módszer nagyon a szívemhez nőtt. A Theta Healing, az Access Bars, és a Diapozitív Metódus, a magzati korunkból hozott stresszein oldása.

2018. nyarán nagyon nagy hívást éreztem a Coaching szakma felé. Úgy érzem, hogy ezzel már nemcsak a múltunkból hozott lelki sérüléseinket “gyógyíthatjuk” be. A coachinggal a szebb és jobb élet felé vezethet az út.

A coaching nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is hasznos lehet.

A keresztény szemléletű coaching képzésen rendkívül sokat tanultam. Csodálatos, segítőkész tanárok tanítottak. Igazából nemcsak tanítás volt, hanem egy útmutatás is. Önismeretem fejlődött, megtanultam, hogy álljak ki magamért. Konfliktus kezelés során rájöttem arra, hogy nem tudtam konfliktust kezelni, mert igyekeztem elkerülni azokat. Sokáig nem szóltam, igyekeztem a jókislány szerepben” lenni. Mára már megtanultam, ha nem szólok, akkor egy idő után már kérdezni sem fognak.

A kommunikáció fejleszthető. Nagyon sokat tudunk tanulni egymástól.

A coaching nem tanácsadás, hanem egy egyszerű beszélgetés, melynek során rájövünk azokra a dolgokra, amit már tudunk. Rájöhetünk arra is, hogy mi vagyunk a saját életünk legjobb szakértői. A coach ebben segít.